Momentje!

Het
leukste
spannendste
uitdagendste
cadeau

Geef deze feestdagen een beleving cadeau!

Cadeaustress; iedereen kent het. Op zoek naar een verjaardagscadeau of leuk cadeau voor je moeder? Geef een escape-room [esc] Cadeaubon! Je hebt al een escape-room [esc] cadeaubon vanaf € 14,99. Deze cadeaubon kan worden ingeleverd om een van de escape-rooms van [esc] te komen spelen. De ontvanger kan kiezen uit onze kamers in Eindhoven, Race tegen Technologie of Follow the Light; maar ook uit onze kamers in Amsterdam (Save the Queen of Jungle Tribe War) en Haarlem (Het beleg van Haarlem).

Een cadeaubon kost € 14,99 en geeft toegang tot onze escape-rooms voor één persoon. Het is aan te bevelen om onze kamers met minimaal 4 personen te spelen. Cadeaubonnen kunnen hieronder besteld worden en worden op de eerstvolgende werkdag verzonden. Escape-room [esc] Cadeaubonnen zijn onbeperkt geldig.

DIRECT BESTELLEN

Eerstvolgende werkdag verzonden!

Klantgegevens


Adresgegevens

Wij zullen de door u bestelde cadeaubonnen per post verzenden naar het onderstaande adres.


Aantal cadeaubonnen


Route-informatie

Zowel met openbaar vervoer, fiets als auto goed bereikbaar

[esc] Eindhoven is gevestigd aan de Torenallee 20, op STRIJP-S te Eindhoven. Met de trein kun je het beste reizen naar station Strijp-S en vanuit daar lopend naar [esc] Eindhoven (10 minuten). Vanaf Eindhoven CS kun je het beste bus 401, 402 of 403 pakken, en uitstappen bij bushalte Glaslaan.

Bij ons voor de deur kun je (betaald) parkeren voor 1,50 per uur. Een gratis parkeergelegenheid is te vinden aan de Steenstraat (5 minuten lopen). Let op: tijdens evenementen in het Philips-Stadion of op STRIJP-S kan het erg druk zijn.