MededelingGeachte bezoeker,

De afgelopen maanden heb ik op last van de overheid mijn escape-room locaties gesloten moeten houden voor publiek. Omdat de vaste lasten als huur, verzekeringen en personeelskosten doorliepen heb ik enorm moeten interen op het eigen vermogen. Omdat in de nabije toekomst geen kostendekkende exploitatie mogelijk lijkt en ons eigen vermogen (helaas) eindig is heb ik moeten besluiten om alle activiteiten per 12-06-2020 te staken.

Met groot verdriet neem ik afscheid van de activiteiten die ik de afgelopen 5 jaar heb opgebouwd. Er is geen sprake van een faillissement: ik tracht op een correcte en zorgvuldige manier de bedrijfstactiviteiten te beëindingen. De telefoonnummers van de escape-rooms zijn inmiddels niet meer bereikbaar. Uiteraard worden lopende zaken tot een goed einde gebracht, ik ben u daarbij graag van dienst. U kunt mij direct bereiken via bas@qbas.nl of 040 - 400 63 99.

Ik dank u voor het vertrouwen dat u gesteld heeft in mijn organisatie, en hoop u in de toekomst in goede gezondheid te mogen ontmoeten.

Met vriendelijke groet,
Bas van Helmondt

P.S. Onze locatie in Haarlem is overgenomen door Restaurant Coster52. U kunt bij hen een reservering plaatsen; ik kan u deze escape-room van harte aanbevelen!